Tänään oli viimeinen kerta Arkitottista, ennen kuukauden taukoa. Vettä satoi aika kovasti jo ennen arkia. Kentälle päästyämme satoi vielä, mutta onneksi ei enää niin kovaa. Ohjaajana oli Laura Kettunen. Meitä ei ollutkaan tänään paljon, vain mie ja Roosa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ensimmäisenä oli pöytä. Käsky "hyppy" ja Elvis hyppäsi pöydälle. Nyt Elvistä ei enää jänskättäny paljoa pöydällä. Laura silitteli Elvistä, jolloin Elvis pakitti karkuun. No, pidin kuitenkin napakasti kiinni, ja puhuin Elvikselle rauhallisesti. Helpotettiin myös sen verran, että sain itse näyttää Elviksen hampaat. Hyvin antoi näyttää.

Seuraavaksi lähetimme koirat kauko-ohjauksella pöydälle. Vein Elviksen kanssa namin pöydälle, ja kävelin pois päin noin viisi metriä. Käsky "sivu" jolloin Elvis katsoi minuun ja istahti aika lähelle vasenta jalkaa, mutta ei kuitenkaan täydellisesti. Liikuin vähän sivulle päin, uusi "sivu" käsky ja kädellä näyttö, ihan hyvin tuli, mutta ei malttanut keskittyä koska tuijotti vain namia joka oli pöydällä =). Käsky "hyppy" ja Elvis hyppäsi pöydälle. Sama uusiksi.

Sitten otettiin paikallaoloa. Laura kävi myös oman koiransa mukaan. Riviin, käskyt "sivu" ja "maahan". Jätimme koirat ja kävelimme  koirista poispäin. Jokainen sai valita itse matkan pituuden. Ensiksi en ottanut kovin pitkää matkaa. Välillä kävin palkkaamassa. Kontaktikin pysyi hyvin, vaikka Roosa hyppikin vieressä :). Kävelin myös Elviksen taakse, jolloin tuli hieman lisää haastetta. Hycin kuitenkin pysyi.

Seuraavaksi vuorossa oli seuraamista. Lähdimme kaikki seurauttamaan yhtäaikaa. Laura lähti tulemaan minua ja Roosa vastaan, ja käveli meidän välistä. Hyvin Elviksellä kontakti pysyi. Seuraavalla kerralla pysähdyimme kaikki vierekkäin ja jatkoimme matkaa. Tota tehtiin pari kertaa. Hyvin meni.

Sitten oli vuorossa luoksetulon loppuasennon harjoittelua. Elvis sivulle, siirryin aina eri kohtiin ja käsky "tänne". Aika hyvin tuli, ei aina kunnolla, eli lisää harjoitusta tarvitsee. Sitten käsky "sivu" ja menin Elviksen taakse ja siitä pyysin luokse. Hienoherra Elvis ei voi peruuttaa vaan aina täytyy kääntyä. Kokeilin, että en ottanut kuin puolikkaan askeleen taaksepäin ja pyysin siitä luokse. Silti kääntyi, vaikka olisi ollut helpompi peruuttaa =).

Lopuksi otettiin vielä luoksetulo. Olimme rivissä ja yksi vuorollaan jätti koiran paikalleen ja kutsui luokse. Käskyt "sivu" ja "paikka". Kävelin aikas kauas, käsky "tänne". Elviksellä ei ihan heti sytyttänyt, mutta kuitenkin oivalsi ja lähti tulemaan luokse. Vauhtia tarvittaisiin huimasti lisää, myös loppuasennossa joudun auttamaan vielä kädellä.

Vesisade hiipui loppua kohti, ja lopuksi ei satanut enää yhtään, hyvä niin. Nyt Elvis pääsi ansaitulle "lomalle". Mutta lomasta huolimatta treenaillaan kotona =).