Äänessä Elvis:

Eilen sain oikein autokyydin peruskoulutuksiin, kun Veera oli käyny hiihtämässä Aholahessa luokan kanssa, sano että ei olis mutten kerenny mennä peruskoulutuksiin... Napattiin Sindi ja Roosa koululta kyytiin, ja sitten kaasu pohjaan! Mie sain istuu etupenkin jalkotilassa, koska mie oon jo niin iso poika, ettei miun tarvinnu istuu takakontissa. Veera tosin sano, etät miun PITÄS olla takakontissa, mutta kun tuo oli kuulemma niin lyhyt matka. No, perille päästiin. Sitten Jenny tuli jonkun KETUN kanssa kentälle. Voi hitsi, että miun syrän pomppas kurkkuun. Mie kuulin kun Veera sano Roosalle jotain, että "kato kun Milli on kasvanu paljon!". Hups.... Se taiskii olla Jennyn koiranpentu, joka on nyt ainakii 10 kertaa isompi mitä sillon kun näin sen ekan kerran. No, mutta tästä kerrasta tuli hauska. Sain nimittäin kattoo kentän reunalla, kun muut joutu opettelemaan :D. Mie sain olla Sintti-Maarian kanssa kentän laijalla, kun Veera, Roosa ja joku toinen sai mennä kouluttamana Jennyn toista koiraa, Viiviä. Viivi oli kuulemma joku bison havanais. Sellanen hirmu villi ,ei miun makuun :D. Hihii, jo oli miulla ja Sindillä hauskaa, kun Roosa ja Veera yritti saaha sitä Viivii paikalleen :D. Mut miun harmiks ne onnistu saamaan sen paikalleen, ja sit se meni kun vettä vaan... Sindi tuli antamaan miulle välillä pusuja, varmisti, että en unohtanu sitä :). Ehän mie nyt voi Sindii unohtaa, se on semmonen veijari se :D. Onneks lopuks mie sain vielä touhottaa Veeran kanssa.

Mie toivon koko syrämmestäni, että ens kerralla olis parempi keli, koska nyt se kenttä oli täynnä lammikoitta, ei siis pissilammikoita, vaan VESI lammikoita :).

--------------------------------------------------------

Ootteko työ nt miusta ylpeitä?! häh?! Nimittäin mie ossaan seurata jo pikkuaskeleen verran :D. Nyt kun tajusin sen idean, niin nythä se mennöö kun vanhalla tekijällä. Veera anto miulle kymmenen pistettä ja koiran merkin. Oon mie kyllä niin hyvä, että :).

Tänä aamuna kaikki unihiekat ei ollu lähteny kunnolla pois, kun Veera käski miut paikalleen, ni mie lähin seuraamaan, hups! Täytyeepi varmaan vielä harjotella VÄHÄN että mitä eroo on seuraamisella ja paikalla ololla :D. Tai sit miun korvissa on vikaa. Vanhuus ei tuu yksin :D.

Sit mie oon oppinu pujottelee jalkojen välistä kun Veera kävelee :o). Se vaatii kyllä vielä hieman hiomista, mutta hitaasti hyvä tulee :D.