Torstaina oli toiseksi viimeinen kerta arkitottista. Ohjaana oli Risto Jääskeläinen.

Ensimmäiseksi luoksepäästävyys. Elvis sivulle, ja Risto tuli kättelemään. Elvis säikähti ja nousi seisomaan. No, otettiin uudestaan, ja tälläkertaa Elvis kesti hyvin paikallaan, ja otti kontaktiakin hyvin aina välissä.

Seuraavaksi oli paikallaolo. Koirat jätettiin maahan. Matkan pituuden sai jokainen päättä itse. Elvis pysyi hyvin, ja kontaktikin oli loistava, vaikka viereisellä koiralla taisi olla hieman ongelmia maahanmenossa. Kävin aina palkaamassa, ja olin välillä kaukana ja välillä taas hieman lähempänä. Kävelin myös Elviksen taakse, hyvin pysyi.

Sitten otettiin eteenmenoa. Palkka laitettiin vanhan kangasfrisbeen päälle. Kävin viemässä namit Elviksen kanssa, ja sitten käveltiin poispäin. Elvis tuijotti kokoajan namia minkä jätimme sinne. Elvis sivulle, josta ei tullut mitään, herra kun olisi halunnut vain mahdollisimman nopeasti namin luokse. Sitten käsky "eteen". Elvis lähti köpöttelemään namia kohti, hitaasti hyvä tulee =).

Seuraavana vuorossa oli neliötä. Elvis sivulle, käsky "seuraa". Hyvin pysyi kontakti, kesti hyvin istumassa ja maassa. Seisomisessa käsky "stop" ja kävin vain pikkulenkin samalla toistellen käskyä. Hyvin pysyi paikallan, nyt ei ottanut edes yhtä askelta, minkä se on joskus aina ottanut.

Lopuksi oli luoksetulo koirakko-kujan läpi. Elvis kujan toiseen päähän istumaan, ja menin itse aikas kauas. Käsky "tänne" ja Elvis lähti köpöttelemään luokseni. Elvistä kiinnosti niin paljon yksi kultainennoutaja, että kävi sitä moikkaamassa. No, lähin juoksemaan Elviksestä pois päin ja huusin "hei hei Elvis !!". No, sitten herra tuli luokse. Vauhtia tarvitaan lisää.