Käytiin eilen illalla treenaamassa Roosan läheisellä kentällä. Miun ja Elviksen lisäks kentällä oli Roosa, Sintti ja Roosan pikkusisko Kiia.

Eka otettiin seuraamista. Nyt oon ruennu opettamaan Elvikselle seuraamista uuestaan, koska se meijän entinen seuraaminen oli kauheeta. Voin ottaa Elviksen kanssa jo 3-4 askelta, kontakti pysyy hyvin. Otin Elviksen sivulle, nami oikeeseen käteen, käsky "seuraa" ja kolmen askeleen jälkeen "vapaa" ja heitin namin eteenpäin, koska Elvis jätättää hieman. Miulla on kyllä hirveesti muistamista. Pitää muistaa lähteevasemmalla jalalla, pitää kädet normaalisti, kattoo eteenpäin jne. Oon monta kertaa kerrannu ilman koiraa, että miten miun pittää aina tehä :). Yhessä vaiheessa miulle tuli joku ihme katkos aivoissa. Pyysin Elviksen sivulle, sanoin "vapaa" ja lähin kävelemään. Oli tarkotus sanoo seuraa =). Kyllä oli Elviksellä hieno ilme :).

Seuraavaks paikallaolo. Käskyt "sivu" ja "maahan". Kävelin noin kymmenen metrii ja sitten laskin mielessäni hitaasti viiten ja lähin takasi päin. Harjoteltiin sitä, että Elviksellä pysyis kontakti kun kävelen sen luokse. Se kun aina tietää, että mie tuun sen vasemmalle puolelle, niin nytten se kattoo aina sivulle, ei minuu. Päätin kävellä nyt Elviksen ohi. Elvis katto ihan ihmeissään, että miks mie en tullu sen sivulle. Kävelin noin viis metrii Elviksen taakse ja sitten kävelin Elviksen ohi taas viien metrin päähän ja eikun uuestaan yritettiin saaha se kontakti pysymään. Nyt pysy, joten menin sivulle, käsky "sivu" ja palkka. Tota otettiin pari kertaa.

Lopuks otettiin vielä pari kertaa seuraaminen. Hyvin meni, lisätään tänään varmaan yks askel lisää.